Fly High Projekt

A „Fly High” egy együttműködésen alapuló partnerségi projekt, amelyet az Erasmus+ Sport program részben finanszíroz. Célja a siklóernyőzés népszerűsítése, mint az egészség számára előnyös fizikai tevékenység. Ez a kezdeményezés hét partnerországot von össze, az összefogás célja pedig a siklóernyőzés és az egészséges életmód népszerűsítése mozgás révén.

Elérhetővé tesszük számotokra egy kézikönyvet, valamint a projekt során készült videó oktatóanyagokat, azzal a céllal, hogy bátorítsuk a siklóernyőzés iránt érdeklődő kezdőket, és hozzájáruljunk biztonságukhoz. A projekt folyamán számos tevékenységet szerveztünk a siklóernyő népszerűsítése érdekében. Egy sikeres példa az (open-day) típusú események szervezése Magyarországon, Szlovákiában és Romániában.

képek…

További részleteket a projektünkről a honlapunkon találhatsz.

A projekt hivatalos oldala

Fly High Tudásbázis

Bemutatunk néhány paragliding-zással kapcsolatos útmutatót, melyeket a Fly High Program keretében készítettünk együttműködésben szlovákiai, magyarországi, portugáliai, litvániai és romániai partnereinkkel.

A Fly High egy együttműködésen alapuló partnerségi projekt, melyet részben az Erasmus+ Sport program támogat. Célja a siklóernyőzés népszerűsítése, mint olyan testmozgás, amely javítja az egészséget.

Képzés

Kézikönyv román nyelven

Kézikönyv angol nyelven

Kézikönyv magyar nyelven

Kézikönyv portugál nyelven

Kézikönyv litván nyelven

Kézikönyv szlovák nyelven

Partnereink

FREE AIR
Magyarország

YOUNG EUROPE SOCIETY
Románia

TURBULENCIA
Románia

OBČIANSKY SPOLOK
Szlovákia

CLUBE DE JOVENS EUROPEUS
Portugália

KELIAUK, KAD KEISTUM
Litvánia

Scroll to Top